Web Analytics Made Easy - Statcounter
MURAT KOMAÇ HAKKINDA KRİPTO FETÖ İDDİALARI – Pusuhaber | Pusuhaber.net | Doğru Tarafsız Haber
DOLAR

32,2536$% -0.08

EURO

35,0936% -0.06

STERLİN

40,8729£% -0.2

GRAM ALTIN

2.465,99%0,01

ÇEYREK ALTIN

4.000,00%0,07

BİTCOİN

2103344฿%-1.31334

a

MURAT KOMAÇ HAKKINDA KRİPTO FETÖ İDDİALARI

Yıllarca ben Fethullah Gülen sevdalısıyım diyerek yaşamını sürdüren, sabah namazlarına cübbe ve sarıkla giden, FETÖ aşığı Murat Komaç, 15 Temmuzdan sonra kendini gizleyerek, tamamen yaşam stilini değiştirerek sosyal medyada alkol masalarında eğlencelere katılarak, DOST MECLİSLERİNDE(!) kadeh tokuşturan paylaşımlar yapmaya başlamıştır.

Cübbe ve sarıktan alkol masalarına giden bu yolculuk hepimizi merak ettiriyor.
Ne oldu da 15 Temmuzdan sonra değişiklikler yaşandı.
Neden cübbe ve sarık bırakıldı merak ettiriyor!

Murat Komaç adlı şahıs FETÖ’ya yakın davranıp bir takım imtiyazlar peşine düşüp düşmediğiyle ilgili, cübbe ve sarık döneminde hakkında görülen;

Cebir, tehdit ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma,
Nitelikli cinsel saldırı,

davalarına bakıldığında, Komaç’ ın bu dönemde FETÖ bağlantılı hakimlerden yardım alıp almadığı ile ilgili şüpheler uyanmaktadır.

Yine 15 Temmuzdan önce, askerlik yapmamak için Isparta’dan çürük raporu aldığı iddia edilen şahsın, 15 Temmuz’dan sonra korkusundan hızla kilo almaya başladığı söylenmektedir. O dönemde söz konusu raporu kimlerin verdiği, onların FETÖ ile bağlantısının olup olmadığı merak konusu. 15 Temmuz’dan sonra hızla kilo almaya başlayan Komaç, neyin endişesiyle bu kadar kilo almayı hızlandırmıştır?

İddia edilen bu çürük raporu, kilosundan mı kaynaklanıyor, yoksa başka eksikliklerden mi?

FETÖ kalkanı düştüğünde, kendini alkol masalarına atan, bunu sosyal medya sayfasında paylaşan, kendini FETÖ’den ayıklamaya çalışan Komaç, cübbe ve sarığı nereye sakladığı bilinmemektedir.

Nitelikli cinsel saldırıdan ve cebir tehdit ile kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından beraat ettiği iddia edilen şahsın, davalarının hangi hakimler tarafından görüldüğü, bu hakimlerin FETÖ bağlantılı olup olmadığı da ayrıca merak konusudur.

İddia edildiği üzere, cübbe ve sarığa sarılarak hukuki ayrıcalık arayan, FETÖ’ye sığınıp imtiyaz isteyen, askerlik için askerliğe elverişsiz raporu alan şahsın, FETÖ kalkanı düştüğünde koşa koşa alkol masalarına giden bu yolculuğunda bir bit yeniği düşündürüyor.

Murat Komaç hakkında gerekli araştırma ve incelemelerin yapılacağından Türk Milletinin kuşkusu yoktur.


0 2 0 2 0 0
Kaynak: İHA
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

ANTALYA’DA ADALETİN KESTİĞİ PARMAK NEDENSE ACIYOR ARTIK