Web Analytics Made Easy - Statcounter
Okullar nerelerde, hangi ilçelerde tatil? İLÇE İLÇE TATİL OLAN YERLER! Okullar Tekirdağ’ın hangi ilçelerinde tatil edildi? – Pusuhaber | Pusuhaber.net | Doğru Tarafsız Haber
DOLAR

32,2525$% -0.02

EURO

34,6853% -0.11

STERLİN

40,3201£% -0.11

GRAM ALTIN

2.400,99%0,04

ÇEYREK ALTIN

3.950,00%-0,10

BİTCOİN

2010506฿%-2.03652

a

Okullar nerelerde, hangi ilçelerde tatil? İLÇE İLÇE TATİL OLAN YERLER! Okullar Tekirdağ’ın hangi ilçelerinde tatil edildi?

Okullar nerelerde, hangi ilçelerde tatil? Tekirdağ’da olumsuz hava şartları nedeniyle birtakım ilçelerde okullar tatil edildi. Öğrenci ve öğretmenler tarafından okullar nerelerde, hangi ilçelerde tatil oldu merak edildi. Pekala Okullar Tekirdağ’ın hangi ilçelerinde tatil edildi? İşte ayrıntılar…

OKULLAR NERELERDE, HANGİ İLÇELERDE TATİL?

Tekirdağ’da yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; meteoroloji raporlarına nazaran, yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle birtakım ilçelerde bugün öğlenden sonra birtakım ilçelerde de bugün ve yarın eğitime orta verildiği belirtildi.

Tekirdağ’da tatil kararı alınan ilçeler Süleymanpaşa, Şarköy, Malkara ve Muratlı ilçeleri oldu.

Açıklamada şöyle denildi: “Süleymanpaşa ve Şarköy ilçelerimizde 9 Ocak Salı günü temel eğitim ve ortaöğretim okullarında taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz için eğitim öğretime öğlenden sonra, Malkara ilçemizde 9 Ocak Salı günü taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerimiz için eğitim-öğretime öğlenden sonra ve 10 Ocak Çarşamba günü resmi ve özel tüm temel eğitim ve ortaöğretim okullarımızda 1 gün müddetle, Muratlı ilçemizde resmi ve özel tüm temel eğitim ve ortaöğretim okullarımızda 9 Ocak Salı günü öğlenden sonra ve 10 Ocak 2024 Çarşamba günü 1 gün mühlet ile tatil edilmiştir.”

0 0 0 0 0 0
Kaynak: İHA
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Muş Alparslan Üniversitesi’nde Dijital Çağda Gazetecilik Çalıştayı Düzenlendi