Web Analytics Made Easy - Statcounter
Atatürk Üniversitesi, öğrencilere 24 saat açık okuma salonları ve çorba ikramı sunuyor – Pusuhaber | Pusuhaber.net | Doğru Tarafsız Haber
DOLAR

32,3096$% 0.09

EURO

34,8172% 0.2

STERLİN

40,6827£% 0.33

GRAM ALTIN

2.394,92%0,11

ÇEYREK ALTIN

3.943,00%0,13

BİTCOİN

1990323฿%-1.91864

a

Atatürk Üniversitesi, öğrencilere 24 saat açık okuma salonları ve çorba ikramı sunuyor

Atatürk Üniversitesinde, final ve bütünleme imtihanlarında öğrencilerin ders çalışmaları ve imtihanlara daha rahat formda hazırlanmaları için okuma salonlarını 24 saat boyunca açık tutup öğrencilere çorba ikramında bulunacak.

Üniversitenin Kurumsal İrtibat Yöneticiliğinden yapılan açıklamaya nazaran, Atatürk Üniversitesi, final ve bütünleme imtihanlarıyla Güz Devrini tamamlayacak öğrencilerin başarılı imtihan süreci geçirmesi için öğrencilerin en çok kullandıkları Fuat Sezgin ile Garaj Okuma Salonlarını günün tüm saatlerinde kullanıma açık hale getirdi.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, okuma salonlarında ders çalışmanın daha verimli geçtiğini düşünen öğrenciler için okuma salonlarının final imtihanları boyunca 7/24 açık tutulacağını belirtti.

“Akşam 20.00 ile 22.00 saatleri ortasında bütünleme imtihanları da dahil olmak üzere çorba ikramında bulunuyoruz”

Sessiz bir ortamda daha âlâ odaklanmaya muhtaçlık duyan öğrencileri düşünüp bu türlü bir uygulamayı hayata geçirdiklerini tabir eden Çomaklı, şöyle devam etti:

“Kütüphaneler ve okuma salonları üniversitelerin en değerli ögeleri ve bütünleyici kesimleridir. Gerek kaynak gereksinimi duyan öğrencilerimiz gerekse rahat formda ders çalışma dileğinde olan gençlerimiz için çağdaş ve tüm imkanların hazır bulunduğu birimlerimizle kesintisiz hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu kapsamda final ve bütünleme imtihanlarımız boyunca salonlarımız öğrencilerimizin hizmetinde olmayı sürdürüyor. Ayrıyeten, hem akşam saatleri olması hem de havaların serinliğinden ötürü Garaj Okuma Salonumuzda akşam 20.00 ile 22.00 saatleri ortasında bütünleme imtihanları da dahil olmak üzere çorba ikramında bulunuyoruz.”

Çomaklı, öğrenci odaklı üniversite olduklarına dikkati çekerek, final ve bütünleme imtihanlarında öğrencilere muvaffakiyet dileğinde bulundu.

Kaynak: AA / Yeni

0 0 0 0 0 0
Kaynak: İHA
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Okullar nerelerde, hangi ilçelerde tatil? İLÇE İLÇE TATİL OLAN YERLER! Okullar Tekirdağ’ın hangi ilçelerinde tatil edildi?