Web Analytics Made Easy - Statcounter
GAİB Mayıs-Haziran dönemi yüz yüze seminer programını açıkladı – Pusuhaber | Pusuhaber.net | Doğru Tarafsız Haber
DOLAR

32,2116$% 0.02

EURO

35,0674% 0.15

STERLİN

40,9440£% 0.08

GRAM ALTIN

2.524,67%0,97

ÇEYREK ALTIN

4.098,00%1,89

BİTCOİN

2151515฿%-0.6611

a

GAİB Mayıs-Haziran dönemi yüz yüze seminer programını açıkladı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) ihracatta nitelikli insan kaynağını artırmak ve dış ticarette daha fazla firmanın yer alabilmesini sağlamak için düzenlediği eğitimlere hız kesmeden devam ediyor.

İki yüz bin katılımcıya yaklaşan online eğitimlerin yanı sıra hizmet binasında yüz yüze olarak da nitelikli eğitimler düzenleyen GAİB Mayıs-Haziran döneminde de yüz yüze olarak düzenleyeceği eğitimlerle birçok ihracatçıya rehber olmaya devam edecek. Teknik ve teorik bilgileri içeren eğitimlerle beraber, kişisel gelişime de katkı sağlayabilecek eğitimler titizlikle belirlenerek katılımcıların çok yönlü gelişimi hedefleniyor.

Mayıs-Haziran döneminde; Orta Doğu ve Afrika Ülkelerine İhracatta Zorunlu Belgeler, İş Dünyasında Mutlu Olmanın Sırları, Güneydoğu Asya Pazarında Ticari Fırsatlar, Rusya Pazarında Bilinmesi Gerekenler ve Türk Eximbank Ürün ve Hizmetleri eğitimleri Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri hizmet binasında yüz yüze olarak katılımcıların ilgisine sunulacak.

Düzenlenen eğitimlerle ilgili görüşlerini dile getiren Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Fikret Kileci, “İhracat kültürünün oluşturulması ve yaygınlaştırılmasında eğitim önemli bir unsurdur. Birliklerimiz uzun zamandır eğitimler özelinde hassasiyet göstermektedir, çok sayıda katılımcının teknik ve kişisel gelişimine katkıda bulunduk. Pandemi döneminde de ara vermeyip eğitimlerimizi online olarak sürdürdük. Küresel ticarette kurallar, mevzuatlar ve şartlar her geçen gün değişmekte, yeni eğilimler ortaya çıkmaktadır. Tüm bu gelişmeler karşısında ihracatçılarımızın çağa ayak uydurabilmesi ve güncel kalabilmesi için gereken tüm eğitimleri sağlamaya çalışıyoruz. Mayıs-Haziran döneminde de dopdolu bir eğitim takvimini ihracatçılarımızın ilgisine sunuyoruz. Şimdiden tüm katılımcılarımıza hayırlı olmasını diliyor, ihracat serüvenlerinde verimli olmasını umuyorum” diye konuştu.

GAİB Hizmet Binası’nda gerçekleştirilecek yüz yüze eğitimlere GAİB web sitesinden (https://www.gaib.org.tr/tr/f/735.html) adresinden kayıt olunabilir.

0 0 0 0 0 0
Kaynak: İHA
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

GSO’da Triko Örgü İmalatı Sektör Toplantısı gerçekleştirildi