Web Analytics Made Easy - Statcounter
Rusya’dan Ukrayna’ya 78 dron ve 6 füze ile saldırı: 1 ölü – Pusuhaber | Pusuhaber.net | Doğru Tarafsız Haber
DOLAR

37,9848$% 0.3

EURO

41,3775% 0.19

STERLİN

49,4344£% 0.22

GRAM ALTIN

3.702,31%-0,07

ÇEYREK ALTIN

6.016,00%0,08

BİTCOİN

3198579฿%-1.68725

a

Rusya’dan Ukrayna’ya 78 dron ve 6 füze ile saldırı: 1 ölü

Rusya’nın Ukrayna’nın çeşitli bölgelerine 78 dron ve 6 füze ile gece boyunca gerçekleştirdiği saldırılarda 1 kişi hayatını kaybederken, 12 kişi yaralandı.

Rusya’nın Ukrayna’daki saldırıları yoğun bir şekilde devam ediyor. Ukraynalı yetkililer, Rusya’nın gece boyunca 78 dron ve 6 füze ile saldırı düzenlediğini bildirdi. Ukrayna İçişleri Bakanı Ihor Klymenko’nun yaptığı açıklamaya göre, Rus güçlerinin Odessa bölgesinde gerçekleştirdiği füzeli saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti. Zaporijya kentindeki güdümlü bombalı saldırıda ise 1’i çocuk 8 kişi yaralandı, 12 bina yıkıldı ve 18 kişi tahliye edildi. Herson şehrindeki saldırıda da 2 kişi yaralandı. Başkent Kiev’de Rus dronunun düşmesi sonucu 2 kişi yaralanırken, 4 apartman ve 20 araç hasar gördü. Bakan Klymenko, Rusya’nın Donetsk, Harkov, Sumi ve Ivano-Frankovsk şehirlerini de hedef aldığını açıkladı.

İvano-Frankivsk Bölge Valisi Svitlana Onyshchuk, Rusya’nın kritik altyapıyı vurduğunu ve şehrin batısındaki bazı noktalarda elektrik kesintileri yaşandığını belirtti.

Ukrayna ordusu, hava savunma sistemlerinin 66 dron ve 4 füzeyi imha ettiğini bildirdi.

0 0 0 0 0 0
Kaynak: İHA
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Güney Kıbrıs liderinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “federasyon” çağrısı