HABER GÖNDER
Nevşehir’in Gülşehir ilçesine bağlı Gümüşkent köyünde bir bahçede bulunan erik ağacının çiçek açması dikkatlerden kaçmadı.
Nevşehir’de hava sıcaklıklarını mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte Ocak ayında çiçek açan erik ağacı görenleri şaşırttı. Nevşehir’in Gülşehir ilçesine bağlı Gümüşkent köyünde Recep Güleç isimli vatandaşın bahçesinde bulunan erik ağacının mevsimini şaşırıp çiçek açması şaşırttı. Köydeki evinin bahçesinde Ocak ayında erik ağacının çiçek açtığını gören Recep Güleç bu duruma çok şaşırdığını söyledi. Güleç, Havaların soğuk gitmesi gerekirken sıcak gidiyor onun içinde erik ağacımız çiçek açtı. Erik ağacımız Nisan ve Mayıs ayında çiçek açması gerekiyordu. Ama gördük ki Ocak ayında ağacımız çiçek açtı” dedi.
Üzerinden 3 tabanca çıkan şahsın evinden ise cephaneliğe yetecek silah çıktı
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.
Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.