Web Analytics Made Easy - Statcounter
Galatasaray’da 3 değişiklik – Pusuhaber | Pusuhaber.net | Doğru Tarafsız Haber
DOLAR

32,3718$% 0.15

EURO

35,1123% -0.12

STERLİN

41,1844£% 0.4

GRAM ALTIN

2.332,99%0,58

ÇEYREK ALTIN

3.997,00%0,14

BİTCOİN

2296465฿%2.38509

a

Galatasaray’da 3 değişiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynadıkları Çaykur Rizespor maçının 11’ine göre Kasımpaşa karşısında 3 değişiklik yaptı. Sarı-kırmızılıların Danimarkalı futbolcusu Victor Nelsson, 9 maç sonra 11’de başladı.

Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray evinde Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, son oynadıkları Çaykur Rizespor maçının 11’ine göre Paşa karşısında 3 değişiklik yaptı. Buruk; Angelino, Kerem Demirbay ve Dries Mertens’in yerine Victor Nelsson, Kaan Ayhan ve Hakim Ziyech’e görev verdi.

Sarı-kırmızılıların Fransız futbolcusu Tanguy Ndombele sakatlığından dolayı kadroda yer almadı.

Victor Nelsson 11’e döndü

Galatasaray’ın Danimarkalı futbolcusu Victor Nelsson, Kasımpaşa maçıyla 11’e döndü. Teknik Direktör Okan Buruk, Paşa karşısında defansın ortasında Nelsson’a görev verdi. Son olarak Samsunspor mücadelesine 11’de başlayan 25 yaşındaki futbolcu daha sonra 6’sı Süper Lig, 3’ü de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde olmak üzere 9 maç sonra 11’de başladı.

Hakim Ziyech 7 maç sonra 11’de görev aldı

Galatasaray’ın Faslı futbolcusu Hakim Ziyech, Kasımpaşa mücadelesine 11’de başladı. Son olarak Başakşehir karşılaşmasında 11’de görev alan Ziyech, sakatlığından ve kadro tercihinden dolayı 5’i Süper Lig, 2’si de UEFA Şampiyonlar Ligi olmak üzere 7 maç sonra 11’de sahaya çıktı.

Abdülkerim Bardakcı sol bekte başladı

Galatasaray’ın savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı, Kasımpaşa karşılaşmasında 11’de görev aldı. Bu sezon zaman zaman maç içerisinde Abdülkerim’e sol bekte görev veren Okan Buruk, 29 yaşındaki futbolcuyu ilk kez 11’de bu bölgede sahaya sürdü.

Galatasaray, Kasımpaşa karşısına; Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakcı, Lucas Toreirra, Kaan Ayhan, Hakim Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi 11’i başladı.

Yedeklerde; Günay Güvenç, Angelino, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Tete, Halil Dervişoğlu, Sergio Oliveira, Barış Alper Yılmaz, Kazımcan Karataş ve Cedric Bakambu bekledi.

Sarı-kırmızılı taraftarlardan maça yoğun ilgi

Galatasaray taraftarı, RAMS Park’ta oynanan Kasımpaşa maçında takımını yalnız bırakmadı. Maça yoğun ilgi gösteren sarı-kırmızılı taraftarlar, tribünleri doldurdu. Galatasaraylı taraftarlar, müsabaka öncesinde futbolcuları tek tek tribünlere çağırırken, tezahüratlarla takımlarını mücadeleye hazırladı.

Taraftarlar ayrıca tribünlerde Filistin’e destek pankartları açtı.

0 0 0 0 0 0
Kaynak: İHA
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Trendyol Süper Lig: Galatasaray: 0 – Kasımpaşa: 0 (Maç devam ediyor)