HABER GÖNDER
Kazakistan‘ın Astana kentinde düzenlenecek olan Dünya Boks Şampiyonası‘na katılacak olan Malatyalı sporcu Hatice Akbaş’a Akçadağ Belediyesi’nden tam destek verdi.
Kazakistan‘ın Astana kentinde düzenlenecek olan Dünya Boks Şampiyonası öncesi’nde Akçadağ’da kurum ziyaretleri gerçekleştiren Akbaş’a, Akçadağ Belediyesi tam destek verirken, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Işık, Başkan Kazgan’ın her daim spor ve sporculara destek olduğunu belirterek, Akbaş’a başarılar diledi.
57 kiloda müsabakalara katılacak olan Akbaş, Belediye ziyareti ardından Akçadağ Kaymakamlığı ile ilçede ki bazı kurumları da ziyaret etti.
DSİ, Trakya’daki barajların doluluk oranlarını açıkladı
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.
Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.