Web Analytics Made Easy - Statcounter
Bütçe dostu Halk Mark-ET Selçuk’ta açılıyor – Pusuhaber | Pusuhaber.net | Doğru Tarafsız Haber
DOLAR

34,1657$% 0.08

EURO

38,2175% -0.21

STERLİN

45,7244£% -0.29

GRAM ALTIN

2.917,95%-0,51

ÇEYREK ALTIN

4.979,00%0,36

BİTCOİN

2242213฿%-0.04611

a

Bütçe dostu Halk Mark-ET Selçuk’ta açılıyor

Selçuk Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Bütçe dostu Halk Mark-ET, 1 Ekim Salı günü saat 16.00’da Pazar Yeri’nde açılıyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ege Et iş birliğiyle geliştirilen Halk Mark-ET projesi, Selçuklu vatandaşlara güvenilir ve kaliteli gıdaya uygun fiyatlarla ulaşma imkanı sunacak. Halk Mark-ET, Pazar Yerinde Bektaşlar Fırını arkasında bulunan lokasyonda hayata geçecek.

Halk Mark-ET ürünlerinden taze et grubuna ait kıyma ve kuşbaşı et, tüm vatandaşların ulaşa bilirliğini sağlamak amacıyla her satışta 1 kg ile sınırlı olacak. Taze et grubunun yanı sıra şarküteri grubu, peynir çeşitleri, yumurta, çiğ süt gibi temel gıdalarda raflarda yerini alacak. Aynı zamanda çeşitli kooperatiflerden ve yerel üreticilerden temin edilecek olan kuru bakliyat, şarküteri ürünleri ve yöresel ürünler için ayrı bir satış reyonu oluşturulacak.

“Vatandaşlarımızın bütçesine katkı sunmayı hedefliyoruz”

Sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında hayata geçirilecek olan Halk Mark-ET’in kaliteli gıda ürünlerinin uygun fiyatlarla halka ulaşmasını sağlamak amacıyla hayata geçirileceğini belirten Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Yerel seçimler öncesinde vatandaşlarımıza verdiğimiz bir sözü daha tutmanın onurunu yaşıyorum. Artan fiyatlar vatandaşların temel tüketim maddelerine ulaşımını her geçen gün biraz daha zorlaştırıyor. Bu temel tüketim maddelerinin arasında da et ürünleri yer alıyor. Aydın Büyükşehir Belediyesi Ege Et iş birliğiyle geliştirdiğimiz bu proje ile Selçukluların temel gıda maddelerinden olan ete ulaşımını kolaylaştırmayı, hayat pahalılığı karşısında vatandaşlarımızın bütçesine katkı sunmayı hedefliyoruz” dedi.

0 0 0 0 0 0
Kaynak: İHA
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Başkan Büyüksimitci: “İhracatı destekleyici politikalara daha fazla öncelik verilmeli”